Tarinat näkyväksi!

WP_20160217_031Olemme havahtuneet, että yritysten viestintä elää murroskautta, jossa sosiaalinen media tarjoaa uusia mahdollisuuksia ja uhkia yritykselle. Miten meidän tulisi reagoida tähän?

Kajaanin Mamsellin hallinnossa työskentelevien työntekijöiden kehittämistehtävänä on tänä vuonna ”hallinnon kenttäpäivät”. Työntekijät tutustuvat yhden työpäivän ajan eri Mamsellin yksiköiden arjen työhön ja työyhteisöihin.

Kehittämistehtävän tavoitteena on tuoda esille Mamsellin työntekijöiden vahvaa ammattitaitoa erilaisten viestinnän kanavien keinoin. Työntekijät tekevät juttuja kenttäpäivistään, jotka julkaistaan perinteisissä tai sosiaalisen median kanavissa.

Ihmisten tarinat kiehtovat. Mamsellissa arvostetaan työntekijöiden merkitystä ja osaamista ja se halutaan tuoda näkyväksi. Kannustamme työntekijälähettiläitä kertomaan myönteisiä asioita työstä ja yritys saa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Maineemme rakentamisessa tarvitsemme henkilöstön tukea, sillä heidän näkemykset vaikuttavat ensimmäisenä siihen, kuinka ulkopuoliset Mamsellin kokevat.

https://www.facebook.com/kajaaninmamselli/

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s